Judon maksuton peruskurssi 13.9. alkaen // Free basic judo course starting on September 13th

FIN:

Tule mukaan liikkumaan ja kokeilemaan judoa! FinnDai järjestää 13.9. alkaen judon peruskurssin yli 15-vuotiaille nuorille, opiskelijoille ja aikuisille. Peruskurssi pyörii jatkuvan sisäänoton periaatteella marraskuun alkuun saakka, eli voit tulla mukaan milloin vain sinne asti. Harjoitukset järjestetään kaksi kertaa viikossa:

  • Keskiviikkoisin 19.00-20.30
  • Sunnuntaisin 18.30-20.00

Harjoituspaikkana toimii Unisport Porthania, Yliopistonkatu 3. Peruskurssi itsessään on maksuton, mutta mentäessä vyökokeeseen peruskussin lopussa tulee viimeistään maksaa jäsenmaksu. Ilmoittaudu peruskurssille tästä linkistä tai tule suoraan paikanpäälle!

Judo on monelle pitkäaikainen harrastus, jonka parissa on mahdollista kehittää fyysisten ja henkisten ominaisuuksien lisäksi myös monenlaisia elämänhallinnan taitoja ja valita urheilu-ura. Judossa voi kehittyä läpi elämän ja edetä omaa polkuaan valkovöisestä kohti mustaa vyötä niin halutessaan.

*FinnDai on pääkaupunkiseudulla toimiva opiskelijaystävällinen judoseura, joka tarjoaa mahdollisuuden täysipainoiseen judouraan valkoisesta mustaan vyöhön ja kotisalikisoista kansainvälisille tatameille asti. Toimintaamme ovat tervetulleita mukaan myös muut kuin opiskelijat. Olemme tunnettuja hyvästä aikuisjudosta, harjoitusten leppoisasta ilmapiiristä ja vilkkaasta sosiaalisesta toiminnasta.*

***

ENG:

Come exercise and try judo! Starting on 13.9. FinnDai organizes a basic judo course for youth over 15, students and adults. The basic course runs on the principle of continuous enrollment until the beginning of November, so you can join at any time until then. The exercises are organised twice a week:

  • Wednesdays 19.00-20.30
  • Sundays 18.30-20.00

The practice location is Unisport Porthania, Yliopistonkatu 3. The basic course itself is free, but when taking the belt test at the end of the basic course, you must pay the membership fee at the latest. Sign up for the basic course from this link or come directly to the training sessions!

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *