FinnDain jäsen- ja vierailijamaksut kaudelle 1.9.2023-31.8.2024:

Huom! Kauden 1.9.2024 – 31.8.2025 Maksut vahvistetaan vaalikokouksen jälkeen!
MaksutVuosiKausi
Perusjäsenyys270135
VIP jäsenyys290145
Opiskelijajäsenyys11055
+erikseen ostettava judoliiton lisenssi12065
Vierailijamaksu*8040
*Vierailijamaksu koskee henkilöitä, jotka ovat jonkin muun judoseuran jäseniä ja käyvät FinnDailla treenaamassa. Maksut suoritetaan suomisportissa.

Suomisport ohjeet

Jäsenmaksu muodostuu kahdesta osasta: seuran jäsenmaksu + judoliiton lisenssi. Molemmat ostetaan suomisportin kautta, mutta erikseen:

Jos olet jo jossain jäsenryhmässä, ei sinun tarvitse tehdä pyyntöä uudestaan! Näet laskun suomisportin maksut -osiosta.

Jos haluat VAIHTAA jäsenryhmää ota yhteyttä finndaihallitus@gmail.com tai sporttirekisterin hoitajaan.

 1. Valitse sopiva jäsenluokka ja klikkaa sitä vastaavaa linkkiä. Tämä vie sinut sivulle, jossa pyydät jäsenyyttä kyseiseen luokkaan. Jos sinulla ei ole vielä suomisport tiliä, pitäisi tämän ensin pyytää tekemään tili.
 2. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, näet jäsenmaksun suomisportin etusivun ’maksut’ osiota klikkaamalla. Voit suorittaa maksun tätä kautta haluamallasi maksuvaihtoehdolla.
 3. Osta lisenssi. Lisenssin voi myös ostaa joko koko vuodeksi (120€) tai kausittain (65€/kausi).
  • Suomisportin etusivulla on boxi, jossa lukee ’haluatko ostaa lisenssin tai vakuutuksen?’ Klikkaa sen alapuolella olevaa ’ostamaan’ nappia.
  • Seuraavaksi klikkaa että olet ostamassa ’Lisenssin/pelipassin tai vakuutuksellisen lisenssin/pelipassin’
  • Osta itsellesi
  • Kirjoita laji kohtaan judo
  • Valitse tarvitsemasi lisenssi (kausittainen tai koko vuosi). Tätä kautta pystyt myös hankkimaan lisäturvavakuutuksen (lisäturvan palvelumaksu)
  • Kirjoita seuran nimi
  • Jatka maksamaan.
   • Huom. Judoliiton lisenssiä ostaessa valikkoon tulee teksti ‘EI VAKUUTUSTA’ → Lisenssi sisältää kyllä vakuutuksen, tämä on jostain syystä automaattinen teksti.

Pankkiyhteys

Jäsenmaksut suoritetaan Suomisportin kautta, mutta vierailijamaksun voi suorittaa vaihtoehtoisesti suoraan seuran tilille. Myöskin muut maksut kuten 2.-4.kyu graduointimaksut (25€) sekä judopassi (40€) maksetaan seuran tilille.

FinnDai ry

IBAN FI17 1271 3000 0826 30
BIC/SWIFT NDEAFIHH

Viestikenttään etu- ja sukunimesi mikäli maksu koskee sinua ja maksun tyyppi selkeästi eriteltynä esim: “Harjoittelumaksu / Kalle Hakala”