Peruskurssi

Seuraava judon aikuisten ja nuorten peruskurssi alkaa 11.09.2024!

Tänä vuonna peruskurssin yhteydessä toimii myös jatkokurssi! Eli kaikki alempivöiset ja muut, jotka haluavat harjoitella perustekniikkaa ovat tervetulleita mukaan.

Tervetuloa judon peruskurssille!

Kurssilla opit judon perustaitojen lisäksi vartalonhallintaa sekä kehität kuntoasi ja pidät hauskaa! Kurssin sisältöön kuuluu oikeanlaisen kaatumisen, eli ukemin, opettelu, sekä erilaisten heitto- sekä mattotekniikoiden harjoittelu turvallisesti.

Kurssi alkaa syyskuussa, mutta mukaan voi tulla helposti marraskuun alkuun asti! Tämän jälkeen seuraava kurssi alkaa tammikuussa.

Itse peruskurssi on ilmainen, mutta suosittelemme FinnDain jäsenmaksun maksamista, jotta saat judotreenit kattavan vakuutuksen. Myöskin ensimmäiseen (keltaisen) vyökokeeseen sekä peruskurssin jälkeen muihin treeneihin osallistuaksesi pitää sinun olla FinnDain jäsen.

FinnDai tarjoaa judoa vain aikuisille ja nuorille, eli edellytämme vähintään 15 vuoden ikää treeneihin osallistujilta.

Treeniajat ja paikka

Peruskurssilla treenataan kahdesti viikossa Unisportin tiloissa Porthaniassa (yliopistonkatu 3, pääovista sisään ja oikealta portaita alas pohjakerrokseen).

Keskiviikko klo 19:00-20:30

Sunnuntai klo 18:30-20:00

Varusteet

Alussa pärjäät treeneissä ihan tavallisilla sisäliikuntavarusteilla kuten verkkareilla ja t-paidalla, mutta kurssin edetessä suositellaan judopuvun eli judogin hankkimista. Judopuvun hankintaan voit kysyä neuvoja ohjaajilta.

Lisäksi ota mukaan juomapullo, sisätossut pukuhuoneen ja tatamin välillä liikkumiseen sekä pyyhe jalkojen pesuun.

Turvallisen treenaamisen varmistamiseksi poistathan korut, pidät kynnet lyhyenä ja pitkät hiukset kiinni treenin ajan. Noudata voimassaolevia koronaohjeistuksia, pidä huolta hyvästä käsihygieniasta äläkä tule treeneihin kipeänä.

Kysyttävää?

Katso läpi usein kysytyt kysymykset

Jos heräsi kysymyksiä kurssista tai johonkin muuhun asiaan liittyen, ota yhteyttä joko palautelomakkeella tai suoraan kurssin päävetäjään Juho Nikkolaan juho.nikkola@qdc.fi tai jessicarosamaria@gmail.com.

Ilmoittaudu peruskurssille!

Voit ilmoittautua myös tulemalla paikanpäälle